четвер, 21 травня 2015 р.

ЗВІТУЄ ОЛИЦЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ

     У неділю, 17 травня, в Олицькому Будинку культури відбувся творчий звіт аматорів сцени. Переважну більшість учасників колективів художньої самодіяльності складає молодь та діти селища . Творчий звіт–концерт "Молитвою за Україну" відкрив дитячий хор «Янголята» під керівництвом Оксани Попко.
    Глядачі були здивовані вправною імітацією дощу та грому (за допомогою рук та клацання язиком), яка плавно перейшла у пісню «Дощик». Були цього року й дебютанти, які вперше вийшли на сцену, щоб подарувати позитивні емоції та приємні враження глядачам. Це - нещодавно створений танцювальний колектив «Арабески» під керівництвом Ольги Королькової .
      Незмінними учасниками концерту є талановиті юні співаки, які радують присутніх мелодійними й запальними піснями: Андрій Шафранський , Лідія Мартинюк та її молодші братики Назар і Максим. В Олицькому Будинку культури кожен колектив унікальний по-своєму. Вокальне тріо «Полісяночки» у складі Галини Шунькевич, Лідії Гунько та Лесі Кривоколяско зачаровує глядачів не лише мелодіями пісень, а й чудовими сценічними костюмами, які створює кравчиня–модельєр пані Лідія. Активну участь у звіті взяли й викладачі Олицької дитячої музичної школи. Ансамбль народних інструментів виконав твір «Одинокий пастух» (соло на сопілці – Мишковець Юрій), а вокальне тріо «Ліра» - пісню «Три поради». Лауреат конкурсу «Молоді таланти Волині» Анастасія Роговська виконала «Вальс» на фортепіано . Родзинкою звіту–концерту став молодий колектив «Нова пісня», в репертуарі якого є не лише вокальні та інструментальні твори, а й не надто поширене зараз виконання a cappella. Зі сцени звучали українські народні, повстанські та стрілецькі пісні. На закінчення концерту прозвучала пісня «Ми за мир» у виконанні солістів та дитячого хору. Олицький Будинок культури був вщерть заповнений вдячними глядачами, які гучними оплесками вітали всіх учасників концерту І це було найкращою нагородою за творчість самодіяльних артистів.







Немає коментарів:

Дописати коментар