понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек

      27 вересня у читальній залі центральної районної бібліотеки для дорослих пройшли урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек. З цим професійним святом працівників бібліотечних установ міста та району привітали Чигрин Т.Г. – заступник голови районної ради та Ткачук В.Є. – голова районної державної адміністрації.
Вони подякувала усім присутнім за роботу, наголосивши, що саме бібліотеки сприяють розвитку та інформатизації українського суспільства.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток діяльності бібліотек району та з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек Тамара Григорівна та Валерій Євгенович вручили Почесні грамоти районної ради та районної державної адміністрації Гордійчук Л.Д. – завідуючій бібліотеко-філією для дорослих смт. Олика, Юнчик О.Ю. – бібліотекарю бібліотеки філії с.Городище та Михальчук Л.І. - директору центральної бібліотеки Ківерцівської районної централізованої бібліотечної системи.
З віночком музичних привітань перед учасниками урочистостей виступили аматори сцени районного Будинку культури імені М.Ковальова.
Святковим подарунком для бібліотечних працівників стала поїздка до обласного драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка на виставу І. Котляревського «Енеїда».





Немає коментарів:

Дописати коментар