вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Семінар бібліотечних працівників

        12 жовтня 2015 року на базі Олицької бібліотеки-філії для дорослих було проведено семінар бібліотечних працівників "Особливості національно - патріотичного виховання в умовах сьогодення".
       З вітальним словом селищний голова О. І. Кашевська зустріла бібліотекарів та акцентувала увагу, що бібліотека є інформаційним, історико-культурним центром місцевої громади.


      Завідуюча бібліотекою-філією Людмила Гордійчук для присутніх провела слайд-презентацію «Містечко княже де живе історія».


       Бібліотекарі ознайомилися з виставковою роботою бібліотеки-філії. Господарі закладу інформували присутніх про проведену роботу з даного питання, а сільські бібліотекарі ділилися напрацьованим досвідом популяризації по національно - патріотичному вихованню.

  В ході семінару була організована екскурсія по історичних пам’ятках селища Олика : Петропавлівського та Троїцького костелів, замку Радзивіллів.




      Бібліотекам належить значна роль у процесі формування патріотизму у молодого покоління. Головними ознаками цього є розуміння і сприйняття ними української ідеї, сприяння розбудові державної незалежності, засвоєння національних цінностей: української культури, мови та шанобливе ставлення до історичної пам’яті.

Немає коментарів:

Дописати коментар